Gdy włączony jest tryb uśpienia, ekran jest wyłączany o określonej porze, aby zmniejszyć zużycie energii. Domyślne ustawienie to wyłączenie ekranu o 20:00 i włączenie go z powrotem o 08:00. Można to zmienić, ustawiając preferowany czas rozpoczęcia/zakończenia trybu uśpienia.
Zdjęcia mogą być nadal odbierane, gdy włączony jest tryb uśpienia.
Dostosuj tryb uśpienia
1)Przejdź do Ustawień
2)Naciśnij podmenu Ustawienia wyświetlania
3)Naciśnij "Tryb uśpienia"
4)Ustaw czas rozpoczęcia trybu uśpienia
5)Ustaw czas zakończenia trybu uśpienia
Wskazówka: W razie potrzeby możesz przełączyć się między formatem A.M. i P.M.


Wskazówka: Przycisk zasilania z tyłu/boku ramki może być również używany do ręcznego uśpienia ramki na większości modeli. Wystarczy nacisnąć go raz!